Kampanjer

kampanj63
Miu Miu är lillasyster till det italienska lyxmärket Prada. I deras senaste kampanj kan vi se supermodellerna Bette Franke, Doutzen Kroes och Adriana Lima. Glamorösa solglasögon, skinn och skira material ser vi ut att möta till våren.
kampanj63

kampanj62
Spana in H&Ms lyxigare märke, COS, kollektion för kommande vår och sommar. Ljusa toner, raka snitt och fina detaljer är något som vi kan vänta oss. Du vet väl att de har en webbshop?
kampanj62

kampanj61
Här är årets julkampanj hos Victoria's Secret. Supermodellerna Miranda Kerr, Erin Heatherton, Doutzen Kroes och Ambrosio sjunger julsånger och dekorerar fixar inför julen. God jul!
kampanj61

kampanj60
Modeikonen Elin Kling gör sig känd över hela världen, Inte nog med att hon har designat en egen kollektion för Guess by Marciano. Nu syns hon även i Louis Vuittons nya kampanj. Spana in henne och LV's söta väskorna i det här klippet.
kampanj60

kampanj59
Den danska designern Stine Riis vann det nyinstiftade modepriset H&M Design Award. Priset bestod bland annat av möjligheten att sälja 15 plagg ur sin kollektion i utvalda H&M-butiker. Den 20 september är det dags. Här är ett filmklipp om hennes kollektion
kampanj59

kampanj58
Spana in Diors vackra kreationer i det franska slottet Versailles. Filmen heter Secret Garden och är skapad av Inez van Lamsweerde och Vinoodh Matadin.
kampanj58

kampanj57
H&M's kommande designersamarbete är tillsammans med italienska lyxmärket Marni. Kampanjfilmen för kollektionen är regisserad av prisbelönade Sofia Copolla och är inspelad i Marrakech, Marocko. Här kan se reklamfilmen.
kampanj57

kampanj56
Just nu finns Gina Tricots sportkollektion i butik och online. Med snygga kläder blir du lättare motiverad att ta tag i träningen. Kollektionen är både färgglad och funktionell.
kampanj56

kampanj55
Kampanjfilmen för samarbetet mellan H&M och Versace tar oss med hem till Donatella Versace. Den färgstarka, pråliga och lyxiga kollektionen finns i butik och online 17 november.
kampanj55