Hem Kläder.nu:s blogg Kläder.nu:s trendsida Kläder.nu testar nätbutiker Sök på Kläder.nu
Hem
Kläder.nu Blogg
Kläder.nu Testar
Kläder.nu Trend
Nyheter om kläder
Sök 
Accessoarer
Badkläder
Barnkläder
Dam/Herrmode
Designers
Eko/Rättvisa
Festkläder/Uthyrning
Friluftskläder
HipHop/Skatekläder
Jeans
Klädkedjor/Butiker
Mammakläder
Mode
Outlet/Gallerior
Postorder
Profilkläder/Arbetskläder
Rock/Metal/Goth
Second hand
Skor
Solglasögon
Sport
Streetwear
T-shirts
Underkläder
Workout/Gym
Modebloggar
Rea/Erbjudanden
Skötsel
Portaler/Länkar
Info/kontakta oss
Nyhetsbrev
Tipsa dina vänner
Lägg till Kläder.nu
som bokmärke
Välj Kläder.nu som
din startsida
Senaste nytt: 
Annons: 
Läs de senaste nyheterna om kläder & mode på Kläder.nu!
Kolla in aktuella kampanjer inom kläder & mode!

2016-02-05 Burberrys nya koncept

2016-02-05 Burberrys nya koncept Nyheter om kläder
I dag avslöjade Burberry sin nya förändring som de tror ska röra om i grytan inom modebranschen. Det brittiska modehuset har nämligen beslutat att göra om sitt upplägg under modeveckorna för att bygga en tajtare relation med sina kunder.

"Förändringen kommer att bygga ett starkare samband mellan vad vi ser på catwalken och när folk faktiskt kan uppleva kollektionerna i butik", säger Christopher Bailey, vd. "Vi har länge försökt minska det här glappet. Från livestreams, till att kunna beställa kläder direkt från catwalken till sociala medier-kampanjer till det senaste steget i vår kreativa process som ska förändra allt".

Så vad handlar egentligen förändringen om? Burberry menar att det är tre punkter som utgör modehusets nya koncept, som de hoppas att även andra ska hoppa på.

1. Dam- och herrmode förenas Fram till nu har Burberry följt traditionen, likt alla andra modehus, och haft fyra modevisningar om året, två för dammode och två för herrmode. Från och med september har Burberry beslutat att bara ha två kombinerade visningar, med både dam- och herrmode, om året.

2. Hejdå, säsonger I dag delas mode in i höst och vinter (A/W) respektive vår och sommar (S/S), men för att förenkla för kunden ska Burberry göra mer tidlösa kollektioner som istället uppkallas efter månaden de visas upp. Visningen som äger rum i höst får därför kort och gott namnet "september".

3. Kortare väntetid I dag tar det nästan sex månader tills kläderna du ser på catwalken landar i butik. Det tänker Burberry också ändra på genom att lansera kollektionerna i butik direkt efter modevisningarna, samt genom att kabla ut reklamkampanjer samma dag som visningen hålls.

Källa: Chic.

Tillbaka till Nyheter om kläder Tipsa en vän om '2016-02-05 Burberrys nya koncept'
Kläder.nu kategori: Nyheter om kläder.