Hem
Sök på Kläder.nu Kläder.nu:s blogg Kläder.nu:s trendsida Kläder.nu testar nätbutiker

KENZO X H&M-SAMARBETET

KENZO X H&M-SAMARBETET Nyheter om kläder
Du har väl inte missat att Kenzo och H&M kommer med ett nytt samarbete? Nu är äntligen alla bilder från KENZO x H&M-samarbetet här.

Den 3 november släpps den efterlängtade kollektionen mellan klädjätten H&M och det franska modehuset KENZO. Och i dag får vi för första gången se alla looks från designsamarbetet.

Designerduon Carol Lim och Humberto Leon började jobba på Kenzo 2011 och har sedan dess satt sin prägel på modehuset och presenterat plagg och kollektioner i starka färger och livfulla mönster. De har dessutom bjudit på stora visningar, olika konstnärssamarbeten och kreativa digitala kampanjer för märket.

– Vi vill tänka stort, tänja på gränserna och sprida Kenzos positiva energi världen över genom samarbetet med H&M, säger Carol Lim och Humberto Leoni en kommentar.

I lookbooken syns samarbetets ambassadörer. Några av de som frontar kampanjen är aktivisten Amy Sall, fotografen Youngjun Koo, artisten Juliana Huxtable, musikern Oko Ebombo, moderedaktören Harriet Verney och make-up artisten Isamaya Ffrench-

Klicka på rubriken för att komma till artikeln och se alla plagg i bildspelet där.

Källa: Elle.

Kläder.nu kategori: Nyheter om kläder.