Hem
Sök på Kläder.nu Kläder.nu:s blogg Kläder.nu:s trendsida Kläder.nu testar nätbutiker

Lauritz.com

Auktionsuniversumet på Lauritz.com erbjuder en annorlunda shopping och en njutningsfull upplevelse.

Lauritz Christensen Auktioner är ett av Danmarks äldsta auktionshus. Med konverteringen till www.lauritz.com under våren 2000, var Lauritz.com A/S det första auktionshus som gick över till internetauktioner. Lauritz.com är en öppen och enkel försäljningsplattform som kombinerar de bästa elementen från den traditionella auktionsvärlden (expertis, garanti och kontroll), med modern informationsteknologi (tillgänglighet och räckvidd).

Det är ett ärligt, funktionellt och säkert ställe att handla på nätet. Redan från början har målet varit att förrätta auktioner på kundens premisser. Vi tror på att nöjda kunder är våra bästa ambassadörer. Nätauktionerna matchar den flexibilitet som den moderna användaren efterfrågar. Man kan handla när som helst och var som helst.

Lauritz.com har med sin nyskapande profil utvecklat sig till Skandinaviens ledande kvalitetsauktion på Internet och är 2004 det största auktionshuset i Danmark. Alltsedan klubbslaget på den första nätauktionen 1999 har omsättningen stigit från DKK 20 miljoner (ca. SEK 24 miljoner) till DKK 583 miljoner (ca. SEK 740 miljoner) i 2007.

Lauritz.com har 18 auktionshus fördelade på 4 länder, Sverige, Danmark, Norge och Tyskland, där säljare varje dag kan lämna in föremål och köpare gå på inspektion. Lauritz.com har omkring 230 medarbetare och av dessa är ca. hälften värderingsexperter.

Kläder.nu kategori: Second hand.