Kläder.nu och Therez testar TheOutNet.com

Jag har fått möjligheten att beställa kläder från den brittiska webbutiken TheOutNet.com.

Therez på www.therez.se TheOutnet.com är en outletbutik för den populära webshopen Net-a-Porter.com där man kan fynda fantastiska märkeskläder nedsatta med ända upp till 80% rabatt.

Här slåss märken som Miu Miu, Chloé, Marc Jacobs m.f om vår uppmärksamhet och det är mycket trevligt att spana runt och drömma sig iväg.

Designen på sidan är stilren och överskådlig. Det är lätt att hitta bland de olika kategorierna och det finns mycket val man kan göra för att hitta just det man söker. Designer, pris, färg, typ av plagg m.m.
Det finns tyvärr bara ett betalsätt och det är förskottsbetalning med kort.
Pengarna reserveras fram till dess att paketet skickas, först då dras de från kontot. Eftersom butiken har sin bas i London tillkommer inga dolda avgifter såsom tull/moms. Frakten kostar ca 150kr.

När det gäller storlekar kan jag tyvärr inte göra ett generellt uttalande eftersom de har så otroligt många olika märken som kommer från alla delar av världen.
TheOutnet.com shop
Det finns dock en sizechart som är generellt för olika storlekar men jag skulle ändå rekommendera att googla det märket ni funderar på att köpa eftersom alla inte håller samma normer.
Grå topp från Chloé Jag själv t.ex gick efter webshopens sizechart men när plagget dök upp visade dig det sig vara för stor. Men inga ledsna miner för det. Jag fick chansen att testa att returnera ett plagg.

Att returnera en vara måste jag säga var otroligt enkelt. Det enda negativa jag kan komma på är att en outletshop oftast inte har alla storlekar på plaggen och man kanske måste överge tanken på det plagget man först ville ha.

Leveransen skedde snabbt och paketet levererades med bud till dörren. Samma sak gäller när man vill returnera. Då ringer budfirman upp och stämmer av en tid som passar att hämta upp paketet.
Snabbt och smidigt. Bara någon dag efter detta fick jag ett mail att paketet kommit fram och att de gjort en återbetalning till mitt konto. Om det plagg man beställt inte finns i annan storlek så gör de på det här viset, men hade det funnits en mindre storlek hade de skickat
en ny med detsamma. Istället fick jag tillbaka pengarna och fick göra en ny beställning. Ingen avgift för returneringen tillkom.

Jag klickade hem...Först valde jag en liten volangklänning från Juicy Couture men tyvärr var den för stor så den skickades tillbaka. Istället blev det denna gråa vardagstopp från Chloé med söta paljettblommor vid axeln och en glasstickad vit, topp från Vanessa Bruno. Även denna beställningen dök upp lika snabbt som den första beställningen, nämligen efter ca 3-5 arbetsdagar.

För att sammanfatta tycker jag att TheOutNet.com jobbar otroligt proffsigt. Snabba svar, snabba leveranser (för att vara utomlands) och dessutom har de riktigt bra utbud för att vara en outletbutik.
Therez provar volangklänning från Juicy Couture

Kontakta Therez Jag är riktigt nöjd med min beställning och kommer säkert beställa därifrån igen om rätt saker dyker upp! Stort plus även för fint packade varor i söt shoppingpåse.

Therez Hahlin
www.therez.se

Kläder.nu testar TheOutnet.com

Betyg (1-5) på Websajt & Sortiment - navigering, utbud, storlekar, shoppingglädje mm. Websajt & Sortiment: 4
Betyg (1-5) på Betalning & Frakt - beställa, betala, pris, fraktkostnad, tull mm. Betalning & Frakt: 4
Betyg (1-5) på Leverans & Returer - leveranstid, leveranssätt, returrätt, returkostnad mm. Leverans & Returer: 5
Betyg (1-5) på Produktkvalitet - kvalitet & korrekthet hos levererade varor. Produktkvalitet: 5

Totalupplevelse: 5

Publicerad: 2009-09-17 Tipsa en vän om den här artikeln
Kommentarer (0)
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:
 Kontrollfråga: vad är två + två?  Kontrollfråga för att unvika massinlägg.
Skriv in svaret på frågan i siffror.
Kommentar:

Hemsida:
 Valfritt - ange webbadress till din blogg, Facebooksida eller hemsida
Jag vill ha mail om kommande tävlingar & nyheter på Kläder.nu

Läs fler tester