Kläder.nu och Amanda testar Bestseller

Jag fick chansen att test-shoppa från Bestsellers webshop, och så här gick det när jag klickade hem min beställning!

Amanda testar kofta Bestseller är företaget bakom märken som Vero Moda, Vila, Only, Name it och Jack & Jones. I deras nya webshop kan du enkelt och smidigt klicka hem trendiga och prisvärda plagg från dessa fem butiker, på en och samma plats.
Webshopen har ungefär samma utbud som de vanliga butikerna. Här finns ett stort utbud av toppar, tröjor och stickade plagg. För den som är på jakt efter en fin festklänning eller ett par byxor finns också mycket att välja mellan.

Priserna är som i butikerna och trendfaktorn är relativt hög. Varje vecka trillar det in nyheter och det finns dessutom bra erbjudanden och rea-hörnor att spana in. Vill man ha lite extra shoppinginspiration finns guider och modetips att ta del av.

Själva sidan och webshopen är ganska enkel att surfa runt på. De fem butikerna har varsin sajt som man kan klicka sig emellan.

Plaggen är smart indelade efter olika kategorier så det är lätt att hitta det man letar efter. Jag hade dock gärna sett att märkena var samlade in en webshop istället, det hade gjort shoppingen lättare och man slapp klicka runt lika mycket.

Klänning från Bestseller
Ett plus är i alla fall att det är en och samma kassa som man ”checkar ut” och betalar i.

Efter att ha surfat runt i webshopen bestämde jag mig för att klicka hem en grå stickad höstkofta. Dessutom fanns det så många fina klänningar så jag slog till på en svart och marinblå partyklänning.

Koftan var mjuk och fin och såg faktiskt ut som på bilden. Även klänningen var jättefin och passade perfekt. Båda motsvarade mina förväntningar vad gäller kvalité och material.

Det var heller inget konstigt med storlekarna, utan de var precis som i butikerna. Leveransen skulle ta fyra arbetsdagar men kom redan efter tre dagar, vilket är ett plus.
Hos Bestseller kan man betala sin beställning med kort eller faktura och frakten kostar 59 kronor oavsett hur mycket man beställer. Ingen tull eller övrig avgift tillkommer eftersom plaggen skickas från Danmark.

Efter man har lagt sin order får man en bekräftelse via mail och sedan skickas ännu ett mail när de har sänt iväg beställningen.
www.bestseller.com

När man sedan fått hem sitt paket har man 30 dagars öppet köp, och skulle man inte vara nöjd med sin beställning kan man returnera plaggen.

Amanda testar klänning
Däremot kan man inte göra ett byte, men det är något som Bestseller hoppas ska kunna bli genomförbart inom en snar framtid.


Sammanfattningsvis är jag nöjd med min beställning från Bestseller. De har ett stort utbud av fina kläder och priserna är bra. Webshopen kunde dock vara lite smidigare, vilket drar ner helhetsbetyget något.

Däremot får de plus för snabb leverans och för att plaggen var så fina i verkligheten!Amanda
www.shoppingbloggen.com

Kläder.nu testar Bestseller

Betyg (1-5) på Websajt & Sortiment - navigering, layout, utbud, storlekar, shoppingglädje mm. Websajt & Sortiment: 2
Betyg (1-5) på Betalning & Frakt - beställa, betala, pris, fraktkostnad, tull mm. Betalning & Frakt: 4
Betyg (1-5) på Leverans & Returer - leveranstid, leveranssätt, returrätt, returkostnad mm. Leverans & Returer: 4
Betyg (1-5) på Produktkvalitet - kvalitet & korrekthet hos levererade varor. Produktkvalitet: 4

Totalupplevelse: 3

Kontakta Amanda
Publicerad: 2010-10-26 Tipsa en vän om den här artikeln
Kommentarer (0)
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:
 Kontrollfråga: vad är två + två?  Kontrollfråga för att unvika massinlägg.
Skriv in svaret på frågan i siffror.
Kommentar:

Hemsida:
 Valfritt - ange webbadress till din blogg, Facebooksida eller hemsida
Jag vill ha mail om kommande tävlingar & nyheter på Kläder.nu

Läs fler tester