Hem
Sök på Kläder.nu Kläder.nu:s blogg Kläder.nu:s trendsida Kläder.nu testar nätbutiker

MarMalaid

MarMalaids motto: Affordable Elegance. Design smycken med modern elegans och hög kvalitet till attraktiva priser.

MarMalaids smycken håller mycket hög kvalitet och värderas regelbundet hos erkända experter. Vi arbetar direkt med tillverkarna utan fördyrande mellanhänder och har i dag avtal med erkänt duktiga pärlodlare i Kina. Detta i kombination med vår egen design och generösa priser gör oss i det närmaste unika!

Våra egendesignade smycken består av äkta sötvattenspärlor, silverdetaljer samt kristaller, korall och olika halvädelstenar . Vi ser det som en självklarhet att säkra kvaliteten på våra smycken. Det är av största vikt för oss att du som kund alltid får vad du förväntar dig.

Ett design smycke från MarMalaid kommer att förgylla din vardag och göra dig ännu vackrare! Inspirationen till våra design smycken hämtar vi från olika ställen - både i Europa och övriga världen. Stilikoner som Jacqueline Kennedy Onassis, Grace Kelly och Audrey Hepburn finns alltid i våra tankar när vi designar nya smycken. Samtidigt som vi följer årstidernas färger vill vi också att våra smycken ska vara tidlösa och klassiska.

Med ett smycke från MarMalaid kan varje kvinna få möjlighet att mixa och matcha till vardag och fest. Varje pärla är unik, likaså varje kvinna - detta gör att det finns ett smycke för varje kvinna till varje tillfälle hos MarMalaid!

Kläder.nu kategori: Accessoarer.