Hem
Sök på Kläder.nu Kläder.nu:s blogg Kläder.nu:s trendsida Kläder.nu testar nätbutiker

SUH 925

Erbjuder exklusiva silversmycken och namnsmycken i enkla och rena men samtidigt feminina former.

Ett smycke från SUH 925 skall andas personlighet, tidlöshet och stilren design. Våra namnsmycken finns i modeller som passar både till kvinnor, män och barn.

Silversmycken från SUH 925 står för det enkla och rena men skall samtidigt ge användaren en känsla av att bära något unikt och personligt. Våra smycken skall kännas tidlösa och vara lätta att bära vid alla tillfällen. T ex våra namnsmycken som lätt kan kompletteras med en eller flera berlocker för att passa lika bra på festen som till vardags.

Materialen vi använder är äkta 925 Sterlingsilver med inslag av halvädelstenar och sötvattenspärlor. Växter, stenar och hav står ofta för inspirationen. Alla smycken är handgjorda och tillverkas i begränsad upplaga, vilket innebär att varje smycke i sig är ett unikt hantverk.

Våra smycken säljs via vår webshop, hos några utvalda och handplockade återförsäljare samt direkt från vår egen smedja i Åsa.

Jag började bygga upp min silversmedja och startade företaget i januari 2008. Efter att ha arbetat med design av glassmycken i flera år var det en naturlig utveckling att också börja med silver som är ett mer bångstyrigt material. Att skapa mjuka former av ett hårt material är en utmaning varje gång!

Kläder.nu kategori: Accessoarer.