Hem
Sök på Kläder.nu Kläder.nu:s blogg Kläder.nu:s trendsida Kläder.nu testar nätbutiker

Naturkompaniet

Kläder och utrustning för friluftsliv från världens främsta tillverkare - Fjällräven, Haglöfs, North Face.

Idag består Naturkompaniet av 22 butiker, varav fem drivs via franchise. Vi har också en postorder och webbutik, www.naturkompaniet.se. Även om vi är en kedja så skiljer sig butikerna åt. Sortimentet varierar mellan butikerna och vårt mål är att du alltid ska tycka att det är spännande att besöka våra butiker, oavsett vilken.

Vi arbetar efter 3 ledord, Kunskap, Kvalité & Sortiment. Kvalité innebär att vi alltid strävar efter att våra medarbetare ska ha den kunskap och erfarenhet som behövs för att ge våra kunder den service som dom förväntar sig. Vi tillhandahåller bara varumärken som uppnår våra krav på kvalité, våra kunder ska känna en trygghet och förtroende i de varor som dom köper i våra butiker.

Sortimentet ska vara brett och innehålla det som behövs för ett aktivt friluftsliv. Vi söker ständigt efter nya varumärken och vårt sortiment är alltid under en förändringsprocess.

Vi vill att våra kunder ska ” Göra vardagen till ett äventyr”, oavsett om det är att plocka svamp eller att bestiga ett berg i Himalaya.

Vår målsättning är att mer människor ska idka ett aktivt friluftsliv, vi vet att människan mår bra av vara i skog och mark. I dagens stressiga vardag så behövs det sätt att varva ned på och just friluftsliv är enligt oss den bästa medicinen.

Våra klädmärken är: North Face, Haglöfs, Fjällräven.

Kläder.nu kategori: Friluftskläder.