Hem
Sök på Kläder.nu Kläder.nu:s blogg Kläder.nu:s trendsida Kläder.nu testar nätbutiker

Elinsmoster.se

Över 30 varumärken i ett brett sortimentet som riktar sig till den modemedvetna tjejen/kvinnan.

De fysiska butikerna i Stockholm och i Motala har en skön "hemma hos" känsla. Du hittar välkända varumärken men även mer udda varumärken, skor och accessoarer som du oftast får vara lite ensam om. I butikerna kan du hitta alla plagg som du även hittar i nätbutiken men i de fysiska butikerna har vi ett större sortiment.

Oavsett om du är kund i nätshoppen eller i butikerna får du det bästa tänkbara bemötandet; vänligt, avslappnat, ärligt. Du ska kunna ringa eller maila vad du än har på hjärtat. Du ska kunna lita på våra smakråd. Har du vägarna förbi så kom in till oss och häng i loungen, ta en kaffe och prata en stund.

För oss är varje kund en ny utmaning. Vi analyserar, tipsar och ger inte upp förrän vi hittar kläder som du känner dig snygg och bekväm i. En del kallar oss "personal shoppers", själva kallar vi det kort och gott för service.

Våra klädmärken är: Dagmar, Mapp, New York, Fonnesberg, Ash, Jessica Simpson, Tamaris, Gino Ventorio, Oxxo, Snö of Sweden, Bardun, Bozzini, Aitems, Chandra, Fancy Fanny, mfl.

Kläder.nu kategori: Klädkedjor/Butiker.