Hem
Sök på Kläder.nu Kläder.nu:s blogg Kläder.nu:s trendsida Kläder.nu testar nätbutiker

Lindex

En av Sveriges ledande modekedjor inom damkonfektion och damunderkläder.

Lindex, inspirerande mode för var dag. Lindex inspirerar med lustfyllt mode för kvinnor och barn. Vi erbjuder ett prisvärt sortiment, alltid med bra kvalitet och rätt passform. Vi har underkläder för alla kvinnor. Med spännande och fräscha butiker gör vi det enkelt att handla och skapar köpglädje. Lindex finns nära kunden med egna butiker i Norden och Nordeuropa. Lindex målgrupp är en medveten kvinna med ledig livsstil Hon är intresserad av mode och köper kläder av lust. Hon har koll på trender och gör medvetna val. Ofta har hon barn och tycker om att köpa kläder till sig själv och andra. Vårt sortiment utvecklas med målgruppen i fokus och med kvinnlighet, lustfylldhet och inspiration som ledstjärnor. På Lindex designavdelning i Göteborg skapas Lindex kollektioner som till största delen består av egna produkter. Lindex säljer damunderkläder, damkonfektion och barnkläder och är den modekoncern som säljer flest underkläder i Norden.

Inspirerande butiker. Butikerna är Lindex viktigaste marknadsföringskanal. Spontana klädinköp blir allt vanligare och en inbjudande butiksmiljö kan vara avgörande för om och var kunden väljer att handla. Därför gäller det för oss att se till att kundernas möte med våra butiker blir så spännande och inspirerande som möjligt. Våra butiker ska fungera som en scen för vårt mode. Framhäva det, inspirera våra kunder och hjälpa henne att hitta sina favoritplagg.
Mode med snabba svängningar. Trender och mode ändras kontinuerligt. Det ställer höga krav på att Lindex hela tiden lyckas designa och köpa in plagg som stämmer med modebilden. Våra designers har koll på modetrender och skaffar inspiration från många olika håll som: modemässor och trendinstitut men också från film, musik och från folk på stan.

Våra klädmärken är: Fix, Heartquake, W.i.t.c.h. Generous, MOM m.fl.

Kläder.nu kategori: Klädkedjor/Butiker.