Hem
Sök på Kläder.nu Kläder.nu:s blogg Kläder.nu:s trendsida Kläder.nu testar nätbutiker

SOLO

Värnar om originalen och berättar gärna om historien bakom ett varumärke eller en produkt, samtidigt som vi hela tiden söker nya, unga och intressanta varumärken.

SOLO har idag 8 butiker runtom i Sverige, men ambitionen är att vi snart ska finnas på fler orter. Vår kärna och själ ligger i denim och denimrelaterade produkter. Idag hittar du ca 45 varumärken på Solo. Samtliga är noga utvalda för att tillsammans skapa ett så intressant sortiment som möjligt.

SOLO strävar efter att leda shoppingupplevelser framåt genom att våga vara annorlunda. Vi erbjuder en unik varumärkes- och produktmix till alla som attraheras av vår syn på en modern livsstil. Men SOLO är mer än bara en butik där man handlar kläder, det ska också vara en naturlig mötesplats och inspirationskälla för våra kunder.

Våra klädmärken är: Acne, Burfitt, Carin Wester, Diesel, Filippa K, Fred Perry, Hope, Hunky Dory, Lyle & Scott, Mads Norgaard, Nolita, Pour, Replay, Resteröds, Rodebjer, Sonia, Tiger Jeans, Tommy Hilfiger, Whyred, Adidas, Paul Smith, Thomas Burberry mfl.

Kläder.nu kategori: Klädkedjor/Butiker.