Hem
Sök på Kläder.nu Kläder.nu:s blogg Kläder.nu:s trendsida Kläder.nu testar nätbutiker

The Shirt Factory

Ledande svenskt skjortmode för dam & herr, design Linnéa Braun. Försäljning i egna butiker & på Best of Brands & Åhlens.

The Shirt Factory grundades 1988 med idén att skapa högkvalitativt skjortmode till konkurrenskraftigt pris. Det är en filosofi som vi hållit fast vid.
TSF skapar inspirerat skjortmode för både kvinnor och män. Grundpelarna i vår modefilosofi är enkla: Att erbjuda trendriktiga skjortor med perfekt passform, finish och kvalitet till rimligt pris. En sådan målsättning lämnar inget utrymme för kompromisser. Förutom i några modeller som kräver specialtyger, använder vi därför uteslutande bomullstyger i kvaliteter som normalt bara återfinns i betydigt dyrare märken. Skjortorna sys enligt europeisk skjorttradition av några av världens förnämsta skjorttillverkare. Detaljarbeten som inte maskiner klarar av, sys för hand.

Det är flerfaldigt prisbelönta designern Linnéa Braun som designar The Shirt Factorys mode. Inspirationen hämtar hon både från det internationella modets växlande trender och hennes skandinaviska rötter. Hennes mode känner sig därför lika hemma i Stockholm som i New York eller Tokyo – ja, var som helst där stilmedvetna människor flockas.

Kläder.nu kategori: Dam/Herrmode.