Kläder.nu och Amanda testar Victorias Secret

Jag fick chansen att testa Victoria's Secret. Så här gick det när jag klickade hem mina saker!

Amanda testar linne Victoria's Secret är en stor och välkänd amerikansk klädkedja. Numera behöver man dock inte åka till USA för att shoppa deras varor, de har nämligen en utmärkt webshop som skickar hit till Sverige.

Victoria's Secret är framför allt kända för sina underkläder och badkläder. Varje år arrangerar de en stor och påskostad show för att visa upp säsongens nya badkollektion. Men de har så mycket mer än det, här finns också kläder, sportplagg, skor och accessoarer.

En fördel med Victoria's Secrets webshop är att det finns oerhört mycket att välja på.
Klickar man sig in bland sommarens klänningar finns över 500 olika modeller att välja mellan. Likaså är utbudet av badkläder enormt nu inför sommarsäsongen.

Själv gillar jag alla baskläder som finns i många olika modeller, färger och material. Oavsett vilken stil man har eller vad man är på jakt efter, är chansen stor att man hittar det i denna webshop. En annan fördel är också att priserna är relativt låga och det finns ofta bra erbjudanden. Man ska inte heller missa rea-shoppen där man kan fynda plagg till riktigt bra priser. Victoria's Secret

Själva sidan och webshopen är väldigt enkel att surfa runt på. Plaggen är smidigt indelade i kategorier och man hittar snabbt det man letar efter. På startsidan finns också bra information om kampanjer och liknande.

Är det något man funderar på finns de flesta svaren sedan att hitta under fliken Kundservice. Ett stort plus får de också för att det finns väldigt mycket bra och inspirerande bilder på alla produkter. Det gör det lite enklare när man shoppar.

Eftersom Victoria's Secret är en amerikansk kedja anges också storlekarna enligt en annan modell. Detta kan till en början vara lite knepigt att förså, men om man
Rosa linne & en vit topp
klickar sig in till kundservice finns storleksguider som översätter de amerikanska till vanliga europeiska storlekar.

Jag klickade hem ett rosa linne, en vit topp och ett par sandaler, dessutom fyndande jag en svart bikinitopp i rea-shopen. Jag är jättenöjd med alla sakerna som både motsvarade mina förväntningar i utseende, färg och kvalité. Linnena behöll dessutom både färg och form efter tvätten.

Amanda testar skor Ett stort minus får Victoria's Secret däremot när det gäller fraktkostnad och leveranstid. För det första är frakten till Sverige relativt dyr, kostnaden börjar på 210 kr och ökar ju mer man beställer. För det andra tog det 28 dagar från att jag gjorde min beställning tills jag hade paketet hemma. En månads leveranstid är alledes för lång tid, även fast det kommer ända från USA.

En annan nackdel med att beställa varor från ett land utanfär EU är att man kan få betala tull. Denna gången fick jag betala 149 kr i tullavgift när jag hämtade ut mitt paket.


Många kanske funderar på hur det här med tull fungerar. Tullen beräknas på det totala ordervärdet och betalas till Posten när man hämtar ut sitt paket. Ibland har man tur och slipper tullen och ibland inte.

För att sammanfatta tycker jag att Victoria's Secret är en bra webshop med stort utbud och fina kläder. Det finns mycket att välja på och priserna är bra. Däremot har de lång leveranstid vilket tyvärr drar ner helhetsbetyget en del.

Amanda
www.shoppingbloggen.com

Kläder.nu testar Victoria's Secret

Betyg (1-5) på Websajt & Sortiment - navigering, layout, utbud, storlekar, shoppingglädje mm. Websajt & Sortiment: 5
Betyg (1-5) på Betalning & Frakt - beställa, betala, pris, fraktkostnad, tull mm. Betalning & Frakt: 2
Betyg (1-5) på Leverans & Returer - leveranstid, leveranssätt, returrätt, returkostnad mm. Leverans & Returer: 2
Betyg (1-5) på Produktkvalitet - kvalitet & korrekthet hos levererade varor. Produktkvalitet: 4

Totalupplevelse: 3

Kontakta Amanda
Publicerad: 2010-05-04 Tipsa en vän om den här artikeln
Kommentarer (1)
Postat av: Freja
Mycket bra information. Tack för den! 2011-06-26 23:14
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:
 Kontrollfråga: vad är två + två?  Kontrollfråga för att unvika massinlägg.
Skriv in svaret på frågan i siffror.
Kommentar:

Hemsida:
 Valfritt - ange webbadress till din blogg, Facebooksida eller hemsida
Jag vill ha mail om kommande tävlingar & nyheter på Kläder.nu

Läs fler tester