Hem
Sök på Kläder.nu Kläder.nu:s blogg Kläder.nu:s trendsida Kläder.nu testar nätbutiker

Twilfit

Damunderkläder som är lyx, vardag, funktion och mode.

Anders Andersson startade 1922 Aktiebolaget Twilfit och började sälja korsetter till huvudstadens välbärgade damer. Redan på 30-talet kom de första filialerna i Stockholm, Göteborg och Malmö. Här utvecklades sortimentet och bestod på 40-talet även av bysthållare, underkläder, nattplagg, strumpor och handskar. Under 60-talet betraktades Twilfit som föregångare när det gällde marknadsföring av konfektion. 1984 genomförde Twilfit på nytt en kraftfull satsning på underkläder. 1995 var Twilfit den klädkedja som ökade omsättningen mest. Under senare delen av 90-talet fortsatte Twilfit sin expansion och vid slutet av år 2001 hade kedjan 60 butiker över hela landet.

Underkläder är lyx. Glamour förnyar och kryddar din vardag med detaljer, spets och sköna material. Med hjälp av mode och nyheter förvandlas vardag till fest.
Underkläder är vardag. I Daily Wear finner du moderna stilrena underkläder i naturnära material som är lätta att kombinera och sköna att bära.
Underkläder är funktion. Shapes är experten som med hjälp av innovativa lösningar och snygg design gör ditt liv enklare och bekvämare.
Underkläder är mode. Spirit ger dig som gillar mode ständiga överraskningar med trendiga nyheter i starka färger med roliga detaljer.

Kläder.nu kategori: Underkläder.